Achilles’29 trekt Jaimie Roeffen van VVV-Venlo aan

De technische commissie van Achilles’29 heeft een goede slag op de transfermarkt geslagen door Jamie Roeffen (18) voor de rest van dit seizoen vast te leggen. Daarbij is de intentie uitgesproken om ook volgend seizoen met elkaar verder te gaan. Roeffen, Nederlander met Moluks bloed, was vanaf de onder 17 speler van VVV Venlo, maar mocht in de winterstop vertrekken door een te groot aantal spelers bij de onder 21. Eerder was de centrale verdediger / rechtsback actief in de jeugd van JVC Cuijk uit zijn woonplaats.
Voor Roeffen heeft de overstap naar Achilles’29 een speciaal tintje, aangezien zijn broer Joël sinds dit seizoen ook het wit zwarte tenue draagt. Zij gaan nu dus samen spelen. Roeffen trainde eerder op proef mee bij Achilles’29 en liet een goede indruk achter. Met zijn rust en voetballende kwaliteiten zal hij een belangrijke bijdrage aan de resultaten van de wit zwarten kunnen leveren. Roeffen: “Tijdens het trainen kreeg ik een goed gevoel bij de trainer en de club. Natuurlijk had ik van mijn broer Joël al het één en ander gehoord. Ook ben ik gecharmeerd van de werkwijze en betrokkenheid van de technische commissie en kijk ik er naar uit om de gestelde doelen waar te maken.”
De technische commissie is verheugd met de komst van Roeffen, die Achilles’29 boven een aantal andere geïnteresseerde clubs verkiest.
Welkom Jamie en veel plezier en succes bij Achilles’29.
Jamie Roeffen