Achilles’29 45+ uiterst effectief

Afgelopen vrijdag waren we te gast bij Kolping Dynamo. Na de 1e ronde was de selectie iets uitgedund, dus meer dan genoeg speeltijd voor eenieder.

Voor menig speler was dit hun debuut op het sportpark aan de D’almarasweg te Nijmegen. Wie dacht te mogen voetballen op een grasveld vergelijkbaar met de Goffert, kwam bedrogen uit. Een welbekende term ‘knollentuin’ was nog te luxe.

Met goede moed en vol vertrouwen werd er om 19.30 afgetrapt tegen Brakkenstein. Binnen 30 seconde was de stand al 1-0 voor de Achilles29. Na 2 minuten weer gelijk, waarna Theo middels een mooie actie de 2-1 eindstand bepaalde. Eendracht’30 werd met 1-0 verslagen. Inmiddels was bijna iedereen gewend aan het veld en werd een foutieve aanname en/of pass voor lief genomen.

Vervolgens werd Orion op Italiaanse wijze verslagen, door net voor tijd, via een messcherpe counter van Richard en Matje te scoren.

De laatste wedstrijd tegen Kolping Dynamo, had bijna iets weg van Inter tegen Juventus. De zwart witte wonnen wederom met 1-0. Na 4 wedstrijden achter elkaar gespeeld te hebben was het tijd voor de 3e helft, waar er nog gezellig werd nagekuierd.

De volgende ronde staat gepland op vrijdag 12 mei. Iedereen is van harte welkom om deze legends te aanschouwen.

Fijn weekend!
Team 45+

Achilles'29 45+