Aannemersbedrijf Rikken nieuwe businesspartner

Vanaf komend seizoen is Aannemersbedrijf Rikken aangesloten bij het Achilles Business Collectief en met een uiting te zien langs het veld van Achilles’29

Wilt u een woning of bedrijfsruimte laten bouwen, een aanbouw realiseren of bijvoorbeeld een erker, een dakkapel, een dakopbouw of een dakterras laten bouwen?

Nieuwe kozijnen, deuren of ramen plaatsen of ander onderhoudswerk laten verrichten? Bij Aannemersbedrijf Rikken in Groesbeek kunt u rekenen op vakmanschap en een prettige samenwerking met de werknemers tijdens het bouwproces. Aannemersbedrijf Rikken helpt u graag en vakkundig.

Ruim 20 vakmensen zijn goed geschoold en ervaren. Zij werken ‘als een man’ aan het beste resultaat. Daarnaast werkt Aannemersbedrijf Rikken samen met stukadoors, loodgieters, elektriciens en schilders. Dit zijn mensen met wie de aannemer al jarenlang succesvol samenwerkt. Al deze vakmensen denken mee in oplossingen. Daarnaast stellen zij zich servicegericht op en zijn ze voor u goed bereikbaar voor vragen en opmerkingen.

Aannemersbedrijf Rikken kan meerdere projecten tegelijk aan. Dat lukt omdat de expertise ruimschoots voor handen is en het team zich in de loop der jaren sterk uitbreidde. De wachttijden voor de bouw of verbouw van uw woning of bedrijfsruimte zijn daarom over het algemeen beperkt.
Heeft u interesse? Neem dan vrijblijvend contact op met aannemersbedrijf Rikken:

Rikkenbouw BV | De Ren 56 | Groesbeek | 024-3975217 | Rikkenbouw.nl

Aannemersbedrijf Rikken